AOF Ledig

Gratis kurser

til ledige

Få hjælp til ansøgninger, CV, joblog og jobnet

GRATIS KURSER FOR LEDIGE

Ansøgninger, CV, jobnet og joblog – der er mange ting at holde styr på som ledig. Vi hjælper dig med at skrive bedre ansøgninger og at få styr på computeren.

AOF ledig er et tilbud til dig der ikke er på arbejdsmarkedet. Ansøgninger og CV er en genre mange har problemer med at få skrevet. Hos aofplus.dk har vi et jobrettet FVU-forløb, som træner dig i at læse og afkode jobannoncer, skrive bedre ansøgninger og komme tættere på arbejdsmarkedet. Vi hjælper dig også med al den IT, der uundgåeligt hører til at være ledig, f.eks. jobnet, joblog, e-boks og Nem-ID.

Deltagelse i tilbuddet er frivilligt og gratis – det tæller ikke som beskæftigelse og fritager dig ikke for at skrive ansøgninger, men vi hjælper dig med at øge chancen for at du bliver udvalgt til en samtale næste gang du sender en ansøgning.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Hvidovrevej 438, 2. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Friheden st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Erhverv

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere