AOF Ordblind

Gratis kurser

til ordblinde

Gratis kurser til ordblinde

GRATIS KURSER FOR ORDBLINDE

Hvis du er ordblind, så kan vi hjælpe dig i dette forløb, som er tilrettelagt dig.

Både test og undervisning er gratis og vi er klar til at tale med dig, hvis du ringer 36 39 00 20.

Få styr på læse- og skrive-teknikker der gør det nemmere for dig at klare hverdagen på jobbet og i fritiden. Du starter på et lille hold, sammen med andre der har samme udfordring og underviseren har god tid til at tage sig af dig og det du har svært ved. Din underviser vil være special-uddannet til at undervise ordblinde og ved hvordan du nemmest kan blive bedre til at læse, skrive og stave.

Hvis du er i tvivl om, om du er ordblind, så kan vi hjælpe dig med at afklare det. Kontakt os på 36 39 00 20, så finder vi en tid til en ordblindetest.

Både testen og undervisningen er gratis og vi kan hjælpe dig hvad enten dit mål er at komme i uddannelse, komme i job eller blive bedre til at læse godnathistorier for ungerne.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Hvidovrevej 438, 2. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Friheden st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Erhverv

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere