AOF Klar

Gratis kurser til dig

der vil bestå 9. klasse

Bestå 9. klasse i dansk og matematik

Gratis kurser til dig der vil bestå 9. klasse

Med AOF Klar kan vi hjælpe dig med at bestå FVU dansk trin 4 og FVU matematik trin 2, som svarer til en 9. klasses afgangseksamen. Du får med dette kursus et kompetencegivende forløb, som er målrettet dig og det du har svært ved. Du kan med din beståede eksamen hos os, søge ind på erhvervsskoler, som SOSU-hjælper eller noget helt tredje – alt det som en 9. klasses eksamen åbner døren til, får du også adgang til med en eksamen fra os.

Vi starter med en samtale og en screening for at finde dit niveau og afdække hvilke områder der giver dig problemer. Det gør vi, så vi kan give dig den helt rigtige undervisning efterfølgende og så du hurtigst muligt kan blive klar til at komme videre. Du kan selv booke en tid til en FVU-screening ved at trykke på den røde knap oppe i højre hjørne hvor der står ONLINE BOOKING. Både screeningen og undervisningen er gratis og du bliver tilknyttet en personlig underviser i de forskellige fag, som følger dig og hjælper dig indtil du er klar til at gå op til eksamen.

AOF Klar
  • Bestå 9. klasse i dansk eller matematik.

Hvis du har en drøm at starte i uddannelse og du mangler en 9. klasses afgangseksamen så kan vi opfylde din drøm hos os. Du kan bestå dansk eller matematik.

  • Du går til undervisning og eksamen samme sted – du aftaler med din underviser, hvornår du er klar til at gå til eksamen.

Det er meget nemt og overskueligt at gå til eksamen, da alt undervisning og eksamen foregår under samme destination. Når du føler dig klar, aftaler du det blot sammen med din underviser, og så kan du tage din eksamen.

  • Undervisningen er tilpasset dit niveau også selvom det er længe siden du har gået i skole.

Alle kan tage vores 9. klasses eksamen, da vi har skræddersyet undervisning, dvs. du bliver undervist tilpasset dit niveau, så du kan være godt med fra start til slut.

  • Kom videre i uddannelse med hjælp fra en fast tilknyttet underviser, der guider dig igennem hele forløbet.

Du kan få hjælp og rådgivning til den uddannelse du ønsker at læse videre til. Du får hjælp fra en fast tilknyttet underviser, der vil være til rådighed til at guide dig igennem hele forløbet. En fast underviser gør det nemmere for dig at kommunikere med underviseren, så du kan få så meget som muligt ud af den hjælp du kan få.

  • Løbende optag – du kan starte hurtigt, hvis du er i målgruppen for FVU, og det kan vi hjælpe dig med at afklare.

Hvis du er i målgruppen for FVU kan vi vi hjælpe dig med opstart. Vi har løbende optag så du kan starte når som helst på året, på den måde kan du komme hurtigere videre til at læse den uddannelse du drømmer om.

Økonomi

Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Sted

Forløbet foregår i vores lokaler på Laurits Olsens Vej 49, 1. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Hvidovre st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

AOF Virk

Læs mere

AOF SOSU

Læs mere

AOF Ledig

Læs mere

AOF Klar

Læs mere

AOF Dansk

Læs mere

AOF Ordblind

Læs mere