AOF Erhverv

Gratis kurser

til medarbejdere

Gratis skræddersyde kurser til virksomheder. Opkvalificér dit største aktiv – dine medarbejdere

Gratis kurser til medarbejdere

FVU dansk

FVU-digital – basal IT til medarbejdere

Digitaliseringen går stærkt og det er ikke alle medarbejdere der er født med en Ipad i hånden. Vi kan skræddersy et forløb til en gruppe af medarbejdere der har brug for et basalt løft i IT. En stor del af den danske arbejdsstyrke kunne blive mere effektive, hvis de fik bedre styr på basale IT-kompetencer. Vi tager udgangspunkt i jeres hverdag og planlægger et forløb, hvor der tages højde for den enkelte medarbejders udgangspunkt og i relevante cases. 

Vi kan eksempelvis tilrettelægge et forløb med fokus på: 

  • Almindelig tekstbehandling
  • At sende og modtage mails, videresende, vedhæfte osv.
  • Kalenderstyring
  • Viden om datasikkerhed og behandling af personfølsomme oplysninger

FVU Engelsk – stå stærkere internationalt

Gratis dansk undervisning for dine medarbejdere.

6 + 5 =

Eksempler på forløb hos AOF Erhverv:

Fvu Start

FVU Start: Et mundtligt dansktilbud til tosprogede medarbejdere. Har du medarbejdere der har brug for et løft i deres danske sprog, så kan vi målrettet et tilbud, så det matcher jeres behov og medarbejderens jobfunktion. Vi har eksempelvis uddannet rengøringspersonale med fokus på deres kerneopgaver, så den eksterne kommunikation med kunder blev bedre, men også den interne planlægning forløber efterfølgende nemmere.

Fvu Dansk

FVU Dansk er et tilbud til medarbejdere der eksempelvis skriver mange mails. Troværdigheden for din virksomhed falder hver gang der bliver skrevet ukorrekt. Både stavefejl og tegnsætning kan være med til at påvirke, om I fremstår professionelle eller ej. Med et forløb i dansk kan vi træne jer i at skrive korrekt, men også give jeres medarbejdere værktøjer til hurtigere at kunne producere tekster der får jer til at fremstå professionelle og troværdige.

Fvu Engelsk

FVU Engelsk har i samarbejdspartnere med hvem i kommunikerer på engelsk og har I en gruppe medarbejdere der kunne trænge til et brush-up på deres engelske. Så går vi gerne i dialog med jer og udvikler et skræddersyet tilbud, der matcher jeres behov og træner jeres personale i deres engelskkundskaber målrettet jeres branche og specifikke arbejdsgange. 

AOF Erhverv

Læs mere

AOF SOSU

Læs mere

AOF Ledig

Læs mere

AOF Klar

Læs mere

AOF Dansk

Læs mere

AOF Ordblind

Læs mere