AOF Dansk

Gratis kurser

i dansk

Bliv bedre til mundtlig og skriftlig dansk – til ledige eller ansatte.

Gratis kurser i dansk

Vil du være bedre til dansk – både skriftligt og mundtligt? Så kan vi hjælpe dig på det her forløb. Er du to-sproget, så kan vi tilbyde dig et forløb med fokus på udtale, ordforråd og korrekt grammatik. Du kan få en nemmere hverdag på jobbet, men mange af vores kursister fortæller også at de har fået nemmere ved at hjælpe deres børn med lektierne.

Er dansk dit modersmål kan vi stadig hjælpe dig til at blive bedre til at læse, stave og skrive. Uanset hvad dit mål med undervisningen er, så sørger vi for at undervisningen er tilpasset dig. Så hvis du vil komme videre i uddannelse, få det nemmere på dit arbejde eller hjælpe dine børn med lektierne, så kontakt os og hør nærmere.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Hvidovrevej 438, 2. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Friheden st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Erhverv

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere