AOF Ordblind

Gratis kurser

til ordblinde

Gratis kurser til ordblinde

GRATIS KURSER FOR ORDBLINDE

Hvis du er ordblind, så kan vi hjælpe dig i dette forløb, som er tilrettelagt dig.

Både test og undervisning er gratis og vi er klar til at tale med dig, hvis du ringer 36 39 00 20.

Få styr på læse- og skrive-teknikker der gør det nemmere for dig at klare hverdagen på jobbet og i fritiden. Du starter på et lille hold, sammen med andre der har samme udfordring og underviseren har god tid til at tage sig af dig og det du har svært ved. Din underviser vil være special-uddannet til at undervise ordblinde og ved hvordan du nemmest kan blive bedre til at læse, skrive og stave.

Hvis du er i tvivl om, om du er ordblind, så kan vi hjælpe dig med at afklare det. Kontakt os på 36 39 00 20, så finder vi en tid til en ordblindetest.

Både testen og undervisningen er gratis og vi kan hjælpe dig hvad enten dit mål er at komme i uddannelse, komme i job eller blive bedre til at læse godnathistorier for ungerne.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  AOF Ordblind
  • Gratis kursus for ordblinde – du kan få hjælp til det du har brug for, for at få det nemmere i hverdagen.

  AOF tilbyder gratis kursus for ordblinde, dette kursus vil gør det nemmere for dig at læse og skrive så du bedre kan håndtere hverdagen.

  • Bliv testet for ordblindhed – vi kan hjælpe dig med at finde ud af om du er ordblind – hvis du er, får du adgang til undervisning, hjælpemidler og ekstra tid til eksamen på dit studie. Test og hjælpemidler er også gratis.

  Er du i tvivl om du er ordblind, så tilbyder AOF ordblindekursus en gratis test for at finde ud af om du er ordblind. Hvis det er tilfældet så får du adgang til undervisning, hjælpemidler og ekstra tid til eksamen på dit studie fremover.

  • Målgruppen for kurset er ordblinde – både ledige og beskæftigede.

  AOF ordblind kursus er til ordblinde, både til dem som er ledige eller dem som er i arbejde.

  • Der er løbende optag på vores kursus for ordblinde, men det kræver at du er testet ordblind for at starte på dette hold.

  Der er hurtigt opstart på vores kursus for ordblinde, da der er løbende optag. Men først skal du blive testet for ordblindhed for at blive optaget på holdet.

  • Hjælp til at klare opgaver på dit arbejde, i din fritid eller på dit studie. Undervisningen er individuelt tilrettelagt, så du får hjælp til det du har brug for.

  Er du ordblind og har svært ved at klare opgaver på dit arbejde, i din fritid eller på dit studie. Så er dette hold det bedste løsning for dig. Undervisningen er individuelt tilrettelagt, så du får hjælp til det du har brug for.

  • Hjælp til uddannelse – vil du i gang med uddannelse eller er du i gang med et studie, så kan vi hjælpe dig undervejs.

  Dette hold for ordblinde henvender sig også til dig som vil i gang med en uddannelse eller er du allerede i gang med et studie og har udfordringer med at læse og skrive. Så kan vi hjælpe dig i gang, så du kan komme igennem din uddannelse.  

  • Hjælpemidler til ordblinde – måske har du allerede en IT- rygsæk, men mangler hjælp til at bruge den – det kan vi klare.

  Er du god til IT men har sproglige vanskeligheder, så har vi hjælpemidler som kan få dig til at mestre, det du er god til. 

  • LST-hjælpemidler – læse/skrive tekniske hjælpemidler er apps til telefonen og andre værktøjer der kan læse tekster op, hjælpe dig med stavning, ordforslag osv. Få adgang til dem og lær at bruge dem rigtigt.

  Vi har de helt rigtige værktøjer til brug for at få dig på rette spor. LST- hjælpemidler såsom apps til telefonen og andre værktøjer som er for dig som har læse og skrive vanskeligheder. Du kan nemt få adgang til dem og lær at bruge dem rigtigt. 

  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Laurits Olsens Vej 49, 1. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Hvidovre st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Virk

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere