AOF Ledig

Gratis kurser

til ledige

Få hjælp til ansøgninger, CV, joblog og jobnet

GRATIS KURSER FOR LEDIGE

Ansøgninger, CV, jobnet og joblog – der er mange ting at holde styr på som ledig. Vi hjælper dig med at skrive bedre ansøgninger og at få styr på computeren.

AOF ledig er et tilbud til dig der ikke er på arbejdsmarkedet. Ansøgninger og CV er en genre mange har problemer med at få skrevet. Hos aofplus.dk har vi et jobrettet FVU-forløb, som træner dig i at læse og afkode jobannoncer, skrive bedre ansøgninger og komme tættere på arbejdsmarkedet. Vi hjælper dig også med al den IT, der uundgåeligt hører til at være ledig, f.eks. jobnet, joblog, e-boks og Nem-ID.

Deltagelse i tilbuddet er frivilligt og gratis – det tæller ikke som beskæftigelse og fritager dig ikke for at skrive ansøgninger, men vi hjælper dig med at øge chancen for at du bliver udvalgt til en samtale næste gang du sender en ansøgning.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  Gratis kursus for ledige – uanset hvilken kommune eller hvilket jobcenter du er tilknyttet, kan du:
  • Få hjælp til ansøgninger – vi hjælper dig med læse og skrive strategier der gør det nemmere at skrive bedre ansøgninger og at forstå jobopslag bedre.

  Mangler du et job så kan AOF hjælpe dig med at skrive ansøgninger med forskellige værktøjer, så du bedre kan sætte dig ind i jobopslagene og skrive en målrettet ansøgning.

  • Få hjælp til CV – både til at udforme det, men også at sætte det op, så du kan levere et CV du er stolt af.

  Med en målrettet ansøgning, er det vigtigt med et CV som er opsat rigtigt så arbejdsgivere nemt kan læse det, på den måde er du bedre rustet til at blive kaldt til jobsamtale.

  • Få hjælp til joblog og jobnet og alt det andet IT, som er uundgåeligt som ledig.

  Det kan være uoverskueligt at jonglere rundt på jobnet og skrive jobblog og alt det tekniske som er nødvendigt at udføre som ledig, det kan vi også være behjælpelige med.

  • Der er løbende optag på vores jobrettede hold, så hvis du er i målgruppen kan vi hurtigt få dig i gang – du kan typisk starte undervisning ugen efter din henvendelse.

  Der er hurtigt opstart efter henvisning for ledige, det gør hele processen effektiv, så du hurtig kan komme på arbejdsmarkedet. 

  • Et forløb hos os varer typisk 60-80 klokketimer.

  Det behøver ikke at tage lang tid for dig at være godt rustet i at komme i job, da vores forløb typisk varer 60-80 klokketimer.

  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Laurits Olsens Vej 49, 1. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Hvidovre st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Virk

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere