AOF Dansk

Gratis kurser

i dansk

Bliv bedre til mundtlig og skriftlig dansk – til ledige eller ansatte.

Gratis dansk kursus

Vil du være bedre til dansk – både skriftligt og mundtligt? Så kan vi hjælpe dig på det her forløb. Er du to-sproget, så kan vi tilbyde dig et forløb med fokus på udtale, ordforråd og korrekt grammatik. Du kan få en nemmere hverdag på jobbet, men mange af vores kursister fortæller også at de har fået nemmere ved at hjælpe deres børn med lektierne.

Er dansk dit modersmål kan vi stadig hjælpe dig til at blive bedre til at læse, stave og skrive. Uanset hvad dit mål med undervisningen er, så sørger vi for at undervisningen er tilpasset dig. Så hvis du vil komme videre i uddannelse, få det nemmere på dit arbejde eller hjælpe dine børn med lektierne, så kontakt os og hør nærmere.

BLIV KONTAKTET OG HØR MERE HELT UFORPLIGTENDE  AOF gratis dansk kursus
  • Gratis dansk kursus – du får et større ordforråd, en bedre udtale og styr på grammatikken.

  Vi tilbyder gratis kursus i dansk hos AOF Dansk. I kurset vil du blive bedre til at udtale ord, du får et større ordforråd og du vil blive god til grammatik.

  • Bliv bedre til dansk – på arbejdet, i fritiden eller i forbindelse med dit studie.

  Du vil blive bedre til at kommunikere med dine kollegaer på arbejdet, med dine venner i fritiden eller hvis du skal lære dansk i forbindelse med dit studieforløb.

  • Målgruppen for FVU dansk er både ledige og beskæftigede.

  FVU dansk kursus er både til beskæftigede og til ledig personer.

  • Du kan typisk starte til undervisning ugen efter din henvendelse, da vi har løbende optag på vores hold.

  Der er hurtigt opstart til undervisningen, da du allerede kan starte ugen efter din henvendelse – Hurtig optagelse gør det muligt for dig at lære dansk når du ønsker det. 

  • Dansk for tosprogede er tilrettelagt, så det tager udgangspunkt i det du har brug for, og det starter på et niveau, hvor du kan være med og stiger i takt med at du bliver dygtigere

  Vi har skræddersyet undervisning alt efter hvad dit udgangspunkt er når du starter, og hvad du vil opnå med dit forløb, og du vil blive undervist i det niveau som passer netop dig. På den måde kan du være godt med fra start. Undervisningen stiger derefter i takt med at du bliver dygtigere.

  • Mulighed for at afslutte dit forløb med en kompetencegivende eksamen – det er dog ikke et krav.

  Du har mulighed for at tage en kompetencegivende eksamen, efter endt forløb. Men dette er ikke et krav hvis man ikke ønsker det.

  • Klar til indfødsretsprøven – planlægger du at tage indfødsretsprøven, så kan vi hjælpe dig med dit danske, så det bliver nemmere at læse og forstå tekster.

  Kurset er også velegnet til dig som skal tage indfødsretsprøven og har brug for at lære det danske, så det bliver nemmere at læse og forstå teksterne, så du kan bestå prøven.

  • Hjælp dine børn med lektier – blive bedre til at forstå dine børns lektier i dansk så du kan hjælpe dem, eller bliv bedre til at læse godnathistorie for dine børn.

  Har du børn og vil hjælpe dem med lektierne så er dette kursus oplagt for dig. Efter endt kursus vil du kunne blive bedre til at hjælpe dine børn med deres hjemmeopgaver og du kan læse godnathistorier for dem.

  Økonomi

  Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

  Sted

  Forløbet foregår i vores lokaler på Laurits Olsens Vej 49, 1. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Hvidovre st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

  AOF Virk

  Læs mere

  AOF SOSU

  Læs mere

  AOF Ledig

  Læs mere

  AOF Klar

  Læs mere

  AOF Dansk

  Læs mere

  AOF Ordblind

  Læs mere