AOF ONLINE

Få hjælp online. Vi har udviklet kursustilbud, som du kan følge hjemmefra med ingen eller få fysiske mødegange. Se vores tilbud nedenfor…

Vi tilbyder KURSER ONLINE

Vi tilbyder traditionel dansk og matematik undervisning, så du kan få eksamenspapirerne i orden og søge videre i job eller uddannelse.

Desuden kan du lære engelsk og it på kurser, som tilbydes online. Vi har også flere fagligt målrettede tilbud, fx FVU Læs for SOSU’er. Læs mere om vores tilbud nedenfor – eller ring og hør mere på 36 39 00 20.

Vi tilbyder også skræddersyede kurser til virksomheder, som er fleksibelt tilrettelagte og målrettet specifikke opgaver i virksomheden. Her kan du med fordel spørge efter Thomas (thomas@aof.dk eller 36 39 00 20).

 

Kort om tilbuddene...

FVU Digital for beskæftigede:

FVU Engelsk for beskæftigede:

FVU Læs for SOSU’er:

FVU Læs for jobsøgende:

FVU start for andetsprogede:

FVU læsning: trin 1-4. Hvert trin kan afsluttes med en trinprøve. Bestået trin 2 giver adgang til indfødsretsprøven. Bestået trin 4 svarer til bestået 9. kl. Du bliver bedre til at læse og søge information, og du bliver bedre til at stave og skrive. Få også styr på læseteknikker, så du hurtigere forstår og kan sortere i det, du læser. 

FVU matematik: trin 1-2. Hvert trin kan afsluttes med en trinprøve. Bestået trin 2 svarer til bestået 9. kl. matematikeksamen. I matematik gennemgås bl.a. de 4 regnearter, procentretning, læsning af grafer og skemaer, samt hvor matematikken kan bruges i din hverdag – på jobbet, på studiet eller i fritiden. 

Til dig, som vil lære…

Vi tager højde for ændringer i lovgivningen, derfor anbefaler vi altid at du ringer til os (36 39 00 20), hvis du skal søge om statsborgerskab eller skal bruge eksamenerne til at komme ind på en særlig uddannelse.
Ring og hør mere helt uforpligtende på 36 39 00 20 – spørg efter Sara! Du kan også udfylde vores kontaktformular til højre – så fanger vi dig.

Afspil video

Ring og hør mere helt uforpligtende

på 36 39 00 20 – spørg efter Sara! Du kan også udfylde vores kontaktformular nedenfor – Så kontakter vi dig

Ring og hør mere helt uforpligtende

på 36 39 00 20 – spørg efter Sara! Du kan også udfylde vores kontaktformular nedenfor – Så kontakter vi dig

Til jobcentre

A-kasser og jobcentre kan henvise alle, der har brug for hjælp til dansk og matematik og til at bestå 9. kl. eksamen i et eller begge fag.

Såfremt deltagelse sker som led i en aktivering, skal tilmelding ske via betalingstilsagn/standardblanket A. Efter aftale er borgeren forpligtet til at deltage og jobcentret kan få viden om fremmøde og evt. progression. Man skal være fyldt 18 år.

Klar til sosu

Er du under uddannelse til social- og sundhedsassistent? Så er “klar til sosu” det rette kursus for dig. På kurset kommer vi ind på: 

  • Skriftlig dokumentation i sosu arbejdet og på studiet
  • Studieteknik
  • Forstå fagtekster
  • Mundtlig kommunikation i praktik, studie og hverdag
  • Kendskab til it-hjælpemidler og redskaber
  • Fagspecifikt ordforråd inden for Social- og sundhedsassistent faget
meeting, teamwork, conference, discussion

Kurser til
Medarbejdere

interview, hiring, recruitment, meeting

Kurser til
tosprogede

job, promotion, employee, career

Kurser til
ledige

partner, employee, teamwork, partnership

Kurser til
ORDBLINDE

Scroll til toppen
AOFplus logo

Kontakt os i dag

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.