AOF Klar

Gratis kurser til dig

der vil bestå 9. klasse

Bestå 9. klasse i dansk og matematik

Gratis kurser til dig der vil bestå 9. klasse

Med AOF Klar kan vi hjælpe dig med at bestå FVU dansk trin 4 og FVU matematik trin 2, som svarer til en 9. klasses afgangseksamen. Du får med dette kursus et kompetencegivende forløb, som er målrettet dig og det du har svært ved. Du kan med din beståede eksamen hos os, søge ind på erhvervsskoler, som SOSU-hjælper eller noget helt tredje – alt det som en 9. klasses eksamen åbner døren til, får du også adgang til med en eksamen fra os.

Vi starter med en samtale og en screening for at finde dit niveau og afdække hvilke områder der giver dig problemer. Det gør vi, så vi kan give dig den helt rigtige undervisning efterfølgende og så du hurtigst muligt kan blive klar til at komme videre. Du kan selv booke en tid til en FVU-screening ved at trykke på den røde knap oppe i højre hjørne hvor der står ONLINE BOOKING. Både screeningen og undervisningen er gratis og du bliver tilknyttet en personlig underviser i de forskellige fag, som følger dig og hjælper dig indtil du er klar til at gå op til eksamen.

Økonomi

Kurset er gratis, hvis du er i målgruppen – det hjælper vi dig med at finde ud af. Ring til 36 39 00 20 og bestil en tid til en FVU-screening, så tager vi en samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Sted

Forløbet foregår i vores lokaler på Hvidovrevej 438, 2. sal, 2650 Hvidovre – lige ved Friheden st. Se mere og find vej ved at klikke på tog/bus øverst på denne side.

AOF Erhverv

Læs mere

AOF SOSU

Læs mere

AOF Ledig

Læs mere

AOF Klar

Læs mere

AOF Dansk

Læs mere

AOF Ordblind

Læs mere